Find yourself!

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Päissäinen selvänä

.. No okei, join minä yhtenä iltana vähäsen. Ei sitä voi silti kutsua päissäiseksi, ainakaan minun kohdalla.

Pääsiäinen menikin siis Korvualla Jonnen porukoilla ja kotona, koirien kanssa temmeltäessä. Kolme ihanaa saksanpaimenkoiraa ja pystykorva, siinä syy koiran kuolasta ja karvoista kasaantuneeseen pyykkivuoreen jonka sain kotiin tullessa taltuttaa parin koneellisen verran.

Päivät koostuivat aika pitkälti pilkkimisestä (tai sen katselusta) ja makkaranpaistosta, ruoasta, juttelusta ja karaoken kuuntelusta eri seurueissa. Netflixiäkin selailtiin jonkun verran ja suklaatakin meni nassuun"laihiksesta" huolimatta vähäsen.

Sunnuntaina hipsittiin kylälle poikien airsofti-iltamien jälkeen, suoraan saunaan ja nukkumaan. Röpi oli ollut mielissään kahden tyttökissan kanssa pääsiäisen. Maanantai kului minecraftin peluussa ja perheen kanssa seurustellessa, illasta suunnattiin Nissanin keula kohti Oulua ja perillekkin päästiin aikalailla ennen pimeää vaikka lähdettiin vasta puoli seitsemän aikaan liikkeelle! Se on sitten kevät nyt.

Aprillipäivän operaatio "kiskot suuhun" laimensi vähän ruoasta nauttimista, mutta nyt kun saan rikki menneen kielen vuoksi olla viikon ilman kitalaessa törröttävää metallihäkkyrää niin aion nauttia siitä kaikin keinoin. Ehtii sitä pistää ruokavalion tiukille sitten kun syöminen taas vaikeutuu! Alan pikkuhiljaa hyväksyä tämän rautahymyn, kun ajattelen parin vuoden päässä häämöttävää aukotonta hymyä ja kivutonta syömistä. Ehkä tämä ei olekaan niin kamalaa.

Toukokuussa meidän taloyhtiön kuntosaliremppa valmistuu ja laitteet tulee kasattaviksi, joten ajattelin testata nivelien kestävyyttä ja aloittaa pikkuhiljaa taas reenit kun siitä ei erikseen tarvitse maksaakaan ja matkakaan ei ole pitkä kun hissillä pääsee perille asti. Toki lämmittelyn vuoksi voisi juosta portaitakin mutta saa nähdä miten laiskistun. Taloyhtiö on myös suunitellut lenttiskentän ja grillauspaikan ehostusta talkoovoimin, joten toivon mukaan kesällä sitten ei ehkä omaa grilliä tarvitsekaan hommata.

Loppukevät koostuu lähinnä kouluhommista ja työnhausta, jos nykyisellä työpaikalla ei ole tarjota vuoroja kortittomalle kesäksi. Peukut pystyyn vaan siis silläkin rintamalla.

Nyt valmistaudun leffailtaan, hiuksetkin on letitetty kikkaroita varten. Parvekkeella on liki 22 astetta lämmintä, nautin kovasti.

Blogger tökkii ja pahasti, joten sain lisättyä vain yhden kuvan ja senkin tänne alas.
Harmi.

Ei kommentteja: