Find yourself!

perjantai 9. toukokuuta 2014

Sosialisoitumisen multihuipentuma

Viimeaikoina liki joka päivä olen nähnyt erinäisiä ihmisiä, ja ollut kokoajan menossa. Jonnekin oli vasta pitkillä lomilla, uudet pitkät lomat tulossa. Toissapäivänä tuli yksi etappi saavutettua elämässä kun monen vuoden tuntemisen jälkeen Juho kävi viimein kylässä, (hakkasin sen Soul Caliburissa) ja eilen tuli käytyä kengänmetsästäjäisillä sekä mummun luona kahvilla kera Annin ja Eerikin. Voi sitä ilon ja naurun määrää, herkkuja unohtamatta. Tänään pari meidän luokan tyttöstä kävi kahvilla, ja kohta kahviseuraa saapuu lisää, kun Noora ja Panu tulevat käymään. Voi tätä sosiaalisuuden määrää!

Nyt sitä ei enää osaa edes olla yksin kokonaista päivää. Ei se tosin haittaa lainkaan, kaverit on mukavaisia. Olen oppinut myös pelaamaan Texas Hold'emia Eerikin ansiosta, sekä muutamaa uutta korttipeliä kiitos Sannan. Paljon ihmisiä, laneja, hengailua.. Tykkään miun elämästä.

Työasiatkin ehkä alkavat nyt rullaamaan hyvällä lykyllä, pidetään sormet ja varpaat ristissä! Vaikka koulua on enää muutama viikko jäljellä, niin sää ei anna siihen oikein viitteitä. Toki lumi on kadonnut jo aikaa sitten, mutta etenkin viimepäivinä vettä, rakeita ja lunta on sadellut vuoroin auringonpaisteen kanssa. Hyrr, mikä siinä on että viikolla kyllä paistaa aurinkokin väliin, mutta heti kun viikonloppu häämöttää niin taivas on pilvinen ja ilma sateinen? Ihan tyhmä troposfääri.

Näytelmänkin esitykset ja jälkifiilistelyiltamat ovat takana päin, ja se hieman tuo mieleeni haikeuksia. Niin paljon ihmisiä, joita en ehkä näe enään koskaan, niin paljon muistoja. Loppujen lopuksi siitä porukasta muotoitui hyvin tiivis ja rakas minulle, vaikka kaikkien kanssa en niin paljon ehtinytkään jutskailemaan.

En viitsi millään laittaa viimeaikaisia kuvia tänne, kun suurin osa niistä on tätä laadukasta puhelinlaatua mitä olen nakellut instagramiin ja muualle. Tiedän, että tekstiä on kivempi lukea jos siinä on edes jotain kuvia, joten nakkaan tähän nyt jotain vaihteeksi omastakin pärstästä.

Meillä on Jonnen kanssa suunitelmana toteuttaa eräs videohaaste, johon meitä ei sinällään ole edes haastettu, mutta joka kovin hauskalta vaikutti. Saattaahan se nettiinkin päätyä, ehkä jopa tänne nakkaan linkkisen. Sen näkee sitten. Nyt kuitenkin siirrän katseen kahvin keittoon, kun niitä vieraita kohta ovesta pyyhältää.

Hupsansaa, ensikertaan.

//Ainiin, jos et ole vielä törmännyt ask.fm profiiliini, niin käykää vain kyselemässä tästä linkistä jos jokin asia mietityttää. Osa sinne onkin jo löytänyt, ja nyt kun se shittenstormen on takanapäin niin sain taas uutta inspiraatiota sinne kirjoitteluun. Toki tuohon allekin voi nakella kysymystä, jos jokin asia mietityttää!


Uusi hoitsupuku mintunvihreän tilalle, jay!

Ei kommentteja: