Find yourself!

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mössön mössön.

Mitähän tämä bloggeri nyt meinaa, kun on poistanut kaikki seurattavat blogit listasta?! Muilla samoja ongelmia?

Mutta palatakseni siihen mitä olin tulossa sepustamaan: Miun elämässä on ja ei ole ollut mitään erityistä. Pää on ainakin mennyt pyörälle moneen otteeseen viikonlopun ja kuluneen viikon aikana, syystä tai toisesta. Ihmiset osaavat yllättää.


Jonne kävi lomilla, ja viikonloppu menikin aikalailla erinäisten ihmisten kanssa pyöriessä, sarjaa ja leffoja kahtoessa. Syöminen jäi hiukan epäterveellisen puolelle, mutta ehkä se kerran sallitaan.Kämppä- ja kouluasiatkin alkavat olla pikkuviilausta vaille reilassa, ja innolla odotettu Ouluun muutto lähestyy. Hieman vain huolettaa, miten ihmeessä saamme tämän jenkkisängyn roudattua 7. kerrokseen, kun se todennäköisesti sinne hissiin ei tule mahtumaan.. Qstock alkaa näyttää pikkuhiljaa mahdolliselta, kun työtkin nyt loppuivat.. Ainakin se olisi kiva piristys kesään kun tuo Nummirock peruuntui. Joulukuussa sitten oliskin luvassa Teatria ja BMTH kera synttäreiden vieton parhaassa seurassa. Huh!

Musiikin parissa nyt on muutenkin viimepäivät menneet, kun kävimme perjantaina porukalla kuuntelemassa kavereiden soittelua heidän treenikämpällään. Tänä kesänä mölkky on ollut in, joten sitäkin sinä päivänä tuli pelattua.. 
Myös töissä hiljaisina aikoina on tullut kuunneltua erinäistä musiikkia, ja BMTH keikan fiilistelyn lisäksi mm. tämä on soinut muutamaankin otteeseen, mahtava coveri japskeilta, täytyy sanoa:


Tekstin tasaus kusee taas vaihteeksi, mutta koittakaa saada selvää. Pahoittelen myös aiemman puhelinpostauksen kuvien yliseilaavuutta, jostain syystä päättivät pompata ulos leiskasta.

Mutta nyt suuntaan taas katseeni tuonne jääkaapille, aamupala jäi vähän heikon puoleiseksi.. Adios.

- Poffumuumí

Ei kommentteja: