Find yourself!

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Hiekkaa hiuksissa, vesipullo aina mukana..

Se kesä on sitten vihdoinkin tainnut saapua tännekin päin maailmaa.
Aluksi päivät kuluivat aika paljolti sisällä, koulun ja muun vuoksi mutta nyt on onneksi jäänyt aikaa myös ulkona oleiluun. Rakastan vihreitä koivuja ja vehreää nurmikkoa! 

Eilen pyöräiltiin ystävän kanssa illalla Rantakylään, jonne on täältä kylältä kuulemma n.3,5 km. Siellä vierähti tämäkin päivä ystävien kanssa istuskellen. Jotkut viettivät aikaa myös lammessa, itse en vielä talviturkkiani rohkene nakata. Ehkä vielä tälle kesälle?

Huomenna meneekin päivä pakkaillessa, illalla käydään mutka Oulun puolella mielenkiintoisissa merkeissä.. Maanantaina tuleekin jo auto noutamaan kuormaa kotipaikkakuntaa kohti, jossa sitten vierähtääkin kesä töiden parissa Nummirockia lukuunottamatta. Ja saan käsiini vihdoinkin uuden puhelimen tuon lahonneen Nokiani ja nykyisen varasamsunkini tilalle. Jospa se sitten taas kestäisi muutaman vuoden.

Jonne nappasi kamerani kätösiinsä ja löytyihän sieltä pari kuvaa jotka voisi ihan jopa julkaistakin. Ihmeellistä, miten niin pienessä ajassa joku ehtii täyttää kamerani muistikorttia huomaamattani niin paljon..
Pojat kaivoivat kuoppaa.. Lapsettaa saa välillä. Tässä  työ puolessa vaiheessa.Ollaan läähyeläimiä.


Hiekkaa ilmeisesti silmässä

//Julkaisu myöhästyi yhtäkkisen yöseikkailun vuoksi, ja nyt vasta muistin kun uutta olin tulossa kirjoittamaan. Ei mitään muistikuvaa, mitä ajattelin tähän jatkaa, joten jätän tämän nyt tähän.. Kirjoitettu viikko sitten lauantaina.


Ei kommentteja: