Find yourself!

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

*Haukotus*

Anteeksi kamalasti, etten ole päivitellyt..! Lukio ja sairastelubuumi vie ihan liikaa hermoja, jaksamista ja aikaa. Huomennakin olisi Ruotsin uusinnat ja perjantaina Kemian välikoe.. Ei, tämä lukio ei ole minun paikkani, vaikka toisaalta sen haluaisin loppuun puurtaakkin. Mutta jos motivaatiota ei ole ja mieli vetää muualle, pitääkö sitä väkisin yrittää?

Harmittelen kamalasti, etten ole ottanut ruskakuvia. Surullista.. En ole kuvannut ollenkaan pitkiin aikoihin, olisikohan minulla syy ottaa hetkeksi aikaa itselleni ja sitäkin taas harrastaa. Koitan lomalla napata itseäni niskasta kiinni ja saada edes jotakin kuvia tännekkin asti. Lupaan yrittää.

Tällä kertaa ei mitään tämän pidempää luvassa, mutta olisi kiva että ilmoittelisitte jotakin itsestänne että tiedän onko tätä ketään edes lukemassa.. :)

Lihaskipuinen Opossuminne.

2 kommenttia:

nizku kirjoitti...

Koeta serkkusieni jaksaa ♥ Kokemuksella voin sanoa, että eka lukiovuosi on vaikein, mutta teet miten susta itestä tuntuu, älä hätäile ♥

Tonttu kirjoitti...

oon kauhulla seurannu sun sairasteluputkea sun facen tilapäivityksistä ja en voi muuta sanoa ku että en voi ees kuvitella millasta se on :D