Find yourself!

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Immuniteettitaso laskee..

Noni. Uhrauduin sitten tännekin. Viimesin kuukausi menny tässä sairastellessa ja viimeset kaks viikkoa nyt saikullakin (taas) ihan, eli tehän tiiätte että siinä jää aivan mahtavasti koulussa jälkeen, kun lukiosta on kyse. Ja ensviikolla olis koeviikko, hienoa. Tiukille menee pääsenkö edes maanantaina kouluun, jos tonne yliopistolliseen taas pitäs raahautua.. 

Ai mikäkö minulla on? No, minä oon saanu kärsiä kaikki maaliman taudit mitä täällä nyt on pyöriny. Alkoi tuosta perus kuumeflunssataudista, johon liitty sitte tällanen kurkkuhommeli johon tarttee antibioottikuurin. Onnekseni (heh, oon kamala ku sanon näin) miun ei tarvinnu sitä sairastaa ainoana ihmisenä noin pahana, myös pari ystävistäni sai tartunnan minulta ja röhivät viimeisiä limojaan vielä pois. 
Mutta voi, kun kaikki olisikin niin yksinkertaista. Tauti jatkuu vaan, kuumekierre on mahdoton. Ja flunssa. Sen jälkeen tuli muistaakseni jonkin sortin vatsatauti, sitten korvatulehdus (joka on päällä yhä) ja nyt sitten tämä silmätulehdus, joka on parisen viikkoa kestänyt ja kahta eri antibioottia kokeiltu ennenkuin nyt sain sitten vielä vahvemmat lääkkeet tuohon. Teekoossakin jo hoitaja kirjaimellisesti huudahti kun sattui kysymään onko ollut kauankin flunssaa ja kuuli vastauksen. Ihme etteikös pyörtynyt siihen paikkaan.
Ja rahaa kuluu, sitä kuluu ihan helkkarin paljon liikaa noihin lääkkeisiin. En pidä siitä yhtään. Mutta elämä on, pitää kiikuttaa kuitteja sitten vaikka sossuun jos ne vähän silittäs päätä. 

Mitä muuta viimeaikoina on tapahtunut? Hmm, no olin tuossa jokunen aika taaksepäin taas kotikonnuilla, viettämässä kaverin kakskymppisiä ja tsiigailemassa koskipalaata. Meininki oli ihan mainittava, hyvää seuraa ja näinpäinpois. Nyt viimeisimmät koskiviikonloput on ollu ihan melleviä, on tullut nähtyä ihmisiä ainakin. :)
Milla joka pelkää kissoja. :')

Juhani. <3 font="font">

Lé tilannekuvaa..

Köörikuva. :D


"Herranjumala juna tulee!" "Vitut ko noi on mopopoikii!"


Ihan nätisti se koski paloi.
Viimeviikonloppukin tosin koskella meni, tälläkertaa siellä vanhassa tutussa anoppilassa (to-la) , jonka jälkeen lauantaina tuli extempore Oulua kohti. :D Siitä seuraavassa pari otosta. :) Oli muuten ihan semi onnistunu reissu sehi, mutta olihan se kiva palata kotiin sen jälkeen!
Jani ja Jonne kiikaa. <3 font="font">

"Jee ponkutaan!"

Salamisalama on kaveri.

Jonne halusi mennä "muumitaloon" ...

Röpi mielissään. :) Toki seki oli mukana reissussa!
Sitten vielä Limingan ja lähiseuvun immeisiä, ei niitäkään sovi unohtaa. :)

Muutaman viikon takaista. :) Jesse pirruuven teossa kun  Nooraa kuvvailin. :D

Mamman Hipot. <3 font="font">

Miau.
Koskipalaata edeltävältä viikonlopulta löytyi tietenkin myös kuvia! Tässä niistä muutama harva ja valittu. :)
"Like in NFSMF"


Valotusajoilla on hauska leikkiä!

Tämän enempää en jaksa panostaa tähän postaukseen, ajatus karkasi ihan totaalisesti tämän suhteen. Palaampa siis paahdinlämpimän voileipäni, karpalomehun ja minecraftin ääreen! Se on hejdó! :)
-Saikkudatis Opossuminne.

PS! Jaakko ja Jonne opetti tuon kissan rötjäkkeen papukaijaksi. Ei, ei se osaa (vielä ainakaan) matkia puhettamme mutta istuu kyllä kuuliaisesti olkapäällä. :)


Ei kommentteja: