Find yourself!

torstai 21. kesäkuuta 2012

Skeittausta, pingistä, biljardia ja hyvää seuraa.

Tällasta siis Limingassa. Asensin nyt Jonnenkin koneelle tämän kuvanmuokkausohjelman, joten on hieman helpompi muokkailla nytten. :) Omaan koneeseen pääsi jotenkin torjuntaohjelmien läpi isohko, vakavalaatuinen viirus hyökkäämään itse WINDOWS - tiedostoihin, jonka onneksi huomasimme ajoissa ja pistimme tarkistuksen kautta sen karanteeniin ja lopulta pois koko koneelta. Säikäytti kyllä. Aloin vaan epäilemään kun alkoi valittamaan ihmeellisiä asioita, jotka kyllä monen tarkistuksen jälkeen oli kunnossa ja hoidettu, joten pistin sitten virustarkistuksen pyörimään Jonnen oivalluksen johdosta.. Itselle ei kyllä virus ihan heti tullut mieleen, mutta meinasin muutenkin tartkistuttaa koko koneen lähiaikoina. Sieltähän sitten löytyki yks isompi viirus ja pari pientä haittaohjelmaa.
Miksi aina lisään blogiin ne vähiten edustavat kuvat itsestäni?


Jonne halusi pelleillä kun koitin teinistellä kameran ja etutukkani kanssa.. 

Viimepäivät on menneet siivoillessa ja ihmisiä tapaillessa. Eilen kävimme Oulussakin pyörähtämässä, tarkoituksena löytää tie Markkuuseen mummoni luokse mutta sade yllätti joten ajoimmekin sitten takaisin Liminkaan. Alkuviikosta kävimme katselemassa ja kuvailemassa poikien skeittausta ja nuokkarilla pelailemassa pingistä sekä biljardia


Sauli näyttää tässä niin pikkuselta. :')


Jonnella meni pelissä vähän sormi suuhun.

Jonne pisti sitten ihan kirjaimellisesti "rahaa palamaan".
Ystävykset posettaa.

Ei tainnu peli mennä ihanniiku olis pitäny..Tulipas taas vaihteeksi oikein kuvientäyteinen postaus.. Hupsista! Seuraavaksi skeittauskuvia.
Amatoorikuvaajana varoitan, kuvailen lähinnä vain omaksi ilokseni enkä omista mitään järkkäriä.
Jonne se vain joi ES kun minä kuvailin..

Meirän räppäri Sane. :)

Muuttohommat on hieman tyssänny Valtterin lähdettyä sinne Inarinjärven rannalle mökille. :/
Hyllyt siis edelleen laittamatta. Lamppujakaan saatu vaihettua kun talonmiestä ei olla saatu kiinni.. Voihan harmi. Ja maalaushommastakaan mitään tietoa kun vuokraisäntä on edelleen lomalla. Hupsista, ensimmäinen lautanenkin on jo rikottu!


Juhannussuunitelmista sen verran, että Jonne on töissä ja minä tekemistä vailla. Sunnuntaina sitten onkin suuntana Taivalkoski, maanantaina isoshommia Jokijärvellä. Konetta en mukaan ota, koska kun leiriltä pääsen, lähden saman tien juhlimaan kaveriporukalla kaverin synttäreitä Syötteelle, jonka jälkeen palaan Liminkaan. Eli jos en kirjoittele ennen sitä, niiin kuulette minusta vasta ensikuussa seuraavan kerran.


Elokuviakin on katsottu taas, Imaginarium of Doctor Parnassus ja Insidious ja Sherlock Holmesin uusin. Kaikki olivat hyviä, vaikka Indisiousta katsellessa jopa nauroin, vaikka säikyinkin ihan kiitettävästi.. :'D Se oli vain niin huvittavasti tehty.

Tein tuossa äsken vapaaehtoistyötehtäviä, joihin Jonne kommentoi aika kärkkäästi pelatessaan Resident Eviliä. "Jos sä oot menossa kesätöihin niin miks sun pitää tehä tollasta paskaa?!" Kilttiä.. Se on Jonne se. Tuttu tilanne kenellekään?

Tällä kertaa minulla ajatus katkesi niin pahasti, ettei tekstiä taaskaan tule kamalan paljoa mutta toivottavasti kuvat korvaavat. ^^

Kauhuelokuvien kanssa viharakkaussuhteessa oleva Opossuminne, joka menettää hermonsa bloggerin kanssa koska kuvat ja tekstin väri pomppivat miten sattuu. Pahoittelen. 

Ei kommentteja: