Find yourself!

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Peruskoulun päättäjäiset ja "anopin" viiskymppiset.

Ensimmäiset kesälomapäivät olivat täynnä hulinaa! Päättäreitä lannisti hiukan kylmä tuuli, mutta onneksi ei sentään vielä silloin satanut. Meidän musiikinryhmämme esitti kappaleen "Unihiekkaa", jossa minä soitin el. akustista kitaraa lavan reunalla. Minulle ei ollut mikkiä, joten en voinut laulaa, eikä akkariani myöskään oltu kytketty minnekään joten aika helpolla pääsin, ei tarvinnut stressata kun ei minua juuri kuultu lukuunottamatta paria ensimmäistä penkkiriviä.
Todistustenjaon aikana kamerat räpsivät vinhaa tahtia. Minun todistukseni keskiarvoksi jäi 8.45. Ihan hyvä se on, vaikka harmittaa kyllä kun pyrin parempaan. Olisi vain pitänyt aloittaa se "pyrkiminen" paremmin jo 7- ja 8 luokalla. Stipendejä en saanut tällä(kään) kertaa, joka hieman harmittaa ku minulle oli jo vihjailtu että saattaisin sellaisen saada. ♥ Tulee ikävä teitä kaikkia!

Kun tokarit oli saatu ja hyvästelyistä selvitty, riensin Jonnen äidin 50-vuotis syntymäpäiväjuhliin. Siellä oli hurjasti väkeä, parhaimmillaan kuulemma 60-75 henkeä! Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja paremmin sitten ennestään tuttuihin, sain "uuden" ystävänkin. Niistä juhlista minulla ei ole kamalasti kuvia, jotenkin kuvaaminen jäi sitten hauskanpidon siimeksessä. 


En ehtinyt maistaa, mutta hyvältä näyttää. :)


Suolakalaa ja kurkkuja takana.


Ohjelmaan kuului syömistä, jutustelua, illalla ladossa karaokea ja tanssimista sun muuta mukavaa, mm. tanssiesitys näyttelijäparilta. Itsekin kävin (kovan suostuttelun jälkeen) pyörähtämässä tanssilattialla ensin Jonnen veljen kanssa jonka jälkeen tämä uusi ystäväni sai minut ja Jonnetkin pyörähtämään puolikkaan kappaleen ajan. (Jonne ei järin pidä tanssimisesta..) Hauskaa oli joka tapauksessa, parhaat muistot juhlista on juuri tuolta illalta. Kaikki vieraat myös kuvattiin, joten voin uskoa että perheen kamerassa on juhlista aika monta kuvaa! ^^Milla esiintymisasussa. 

Sunnuntaina, kun vieraat lähtivät, lähdimme mekin takaisin kylälle ja olimme viimeisen yön meillä ennenkuin Jonne palasi Liminkaan. Seuraavat juhlat olivat viimeviikonloppuna, Jonnen enon tuparit, kävimme sielläkin pyörähtämässä. Sitten seuraavaksi juhlitaan synttäreitä isolla ystäväporukalla ja sitten minun ja Jonnen tupaantulijaisia ja Nean rippijuhlia. Juhlaa toisensa perään!

Ei kommentteja: