Find yourself!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Muuttohässäkkää ja hyvää ruokaa!


En ole ehtinyt kirjoitella kaiken muuttotouhun keskellä, varsinkaan kun oma koneeni on erittäin hitaalla päällä maustettuna vielä mokkulalla joten voitte kuvitella että aika tuskaa tällä on olla. Jonnen koneella olen käynyt facebookissa sun muissa, mutta siinä kun ei kuvanmuokkausohjelmaa ole, en ole päässyt kuvia muokkailemaan vielä. Nyt kuitenkin ajattelin kirjoitella, kun Jonnekin on yövuorossa.

Muutto tosiaan oli tässä torstaina, ja kova hässäkkä on ollut kokoajan! On siivoiltu, porailtu, naulailtu, teippailtu.. Muuttopäivänä Noorakin kävi auttelemassa. ^^ Kuvaa kämpästä tulee sitten kunhan saan mahdollisesti hyllyt ja kitarastandinkin seinälle ja muuta mukavaa. Ehkei ihan lähiaikoina vielä, haluaisin maalata täällä vielä ennen kuvien julkaisua.. 

Väsynyt auttaja.


Vaatteidenpurkuhommissa Noora vähän
innostui testailemaan miun vaatteita.. :D
Tällä viikolla on ollut minun kokkailuvuoroni, joten perjantaina syötiin jotakin possufilepihvejä, en muista nimeä tarkemmin, riisin kera. Tietty lisukkeita kuten tomaattia ja kurkkua unohtamatta. Eilen sitten syötiin mexican pataa, josta vieraatkin kovasti tykkäsivät ja tänään riisiä ja hirvikäristystä. Käristys oli kuitenkin jo valmiina, että sitä ei tarvinnut alkaa kokkailemaan, onneksi. Aika oli jo vähän vähissä kun myöhään oltiin nukuttu Jonnen yövuoron vuoksi ja sitten oli vieraita ja kaikkea..


Valtteri syömässä piffiä.. Tykkäsi kuulemma. :)
Ruoan jälkeen Jonne avasi ES:än (kyllä, tuopissa ON esaria..)
ja nautti ruokasavut pihassa. :)
Eilen kävimme Valtterin, Jonnen ja erään Niilon kanssa Rantakylässä. Yllätyin, se on tosi nätti paikka! Siellä on siis sellainen lampi, jossa on grillikota tai siis sellainen hökkeli, vähänniiku laavu mutta isompi, pukukopit(ainakin ne näytti pukukopeilta..) ja muuta mukavaa. Sellaiset hyppy"tornit" sellasella "lautalla" että voi hyppiä sitten veteen, korkein vissiin 3 metriä(?). Valtteri ja Niilo kävi uimassa, Jonne ei ehtinyt kun sen piti rientää töihin.. Sitten käytiin toisella puolen kattelemassa nuorten meininkiä ja tutustuin pariin uuteen tyyppiinkin. :)


Jonne fiilistelee ennen töihinlähtöä Wallen lakki (Jonnen entinen)
ja Wallen aurinkolasit päässä Rantakylässä. :)
Tänään tosiaan Ninni ja Tomi kävi kylässä, katseltiin niiden (+ Walle ja Jonne) kanssa Sherlock Holmesin ykkönen. Joku päivä ehkä kakkonen, jos saatais se jostakin kun Valtterilla on se vaan blurayna.. :/ Sitten kun Jonne lähti töihin niin lähdin Valtterin kanssa käymään Tupoksen ABC:llä ja siellä taas näin hurjasti ihmisiä ja tutustuin taas parin uuteen. Huomenna parturiin, jännittää. Saatan myös nähdä yhtä Tapiskalaista ystävää, joka on tällä hetkellä Temmeksellä. :)


Ilma on suosinut ihan kiitettävästi, sääskiä kuitenkin ollut jonkun verran.. Allergisena ihmisenä disliketän rankasti niitä. Viimeyönä ukosti ja satoi vettä kaatamalla, joten tänään oli vähän kylmempää.. Hrr. :c Vähän tämmöinen vapaamielisempi päivitys tällä kertaa tuli.. Kirjoittelen taas lähipäivinä kunhan saan kuvia ja jutun aihetta. :)

Muuttoinnostuksen täyttämä Opossuminne.

ps. Jos täälläpäin on käyntiä niin rohkiasti vaan käymään kahvilla! Olen Limingassa aikalailla koko kesän paitsi 24.- heinäkuun alun vietän koskella töiden ja pirskeiden merkeissä mutta muuten olen paikalla ellei tule muuta. :)

Ei kommentteja: