Find yourself!

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Aurinkoa, sadetta, ystäviä, grilliruokaa, muuttokuormia.

Tässä siis tämän kesäloman alkuresepti. Tosin itsehän en grilliruokaa (jos 5 nakkia ja pekonia -annostani ei lasketa, jonka kyllä ostan hyvin harvoin..) järin syö, mutta mukava se on olla mukana ja  katsella muiden syömistä ja joskus napsia kebabin tai nakin palasia jonkun ranskisten seasta. ;) Olenpas pummi. Seuraavassa kuvia eräästä grillireissustamme viimeviikonlopulta. Muutenkin tämä postaus sisältää varsin sekavanlaisesti kuvia ja tekstiä, josta pyydän anteeksi. Tämä johtuu siitä, etten ole päässyt kunnolla päivittelemään viimeaikoina, joten kaikki tulee yhdessä kasassa..Nea - taino Nean ranskalaiset - saivat miesväeltä paljon huomiota.


Minun pikku possu ♥

"Sano AAAA!" 

Kumma kyllä, Neakin ehti syödä ranskiksiaan miesten syöttämisen lomassa.Viimeyönä tosiaan sain vihdoinkin sen kuvanmuokkausohjelman toimimaan, olen ikionnellinen! Koneeni suostui monen mutkan kautta poistamaan ohjelman ja pääsin asentamaan sen uudelleen, tällä kertaa toimivana. Kuvia siis onkin luvassa aika sekalaisesti viime viikoilta, ja en kamalasti tekstiä kaukaisemmista asioista jaksa muistella tai kirjoittaa, mutta kyllä sitä aina jotakin löytyy. 

Tämän viikon perjantaina aikaisin aamusta starttaakin muuttokuorma meidän pihastamme kohti Liminkaa, ja tällä kertaa kyseessä on ihan iso kuorma, peräkärryn kera. Ja minä tietenkin. Jonnen vanhemman lupautuivat auttamaan muuttokuorman kanssa, joka on tosi kilttiä ja olen siitä todella kiitollinen. Toinen kyyti olisi ollut paljon hankalampi järjestää - ja kalliimpi. 

Veljekset tuulipäät - Juhani ja Miksu. Jani istuu takana,
mutta ei näy tässä kuvassa.
Nyt kun muutto on käsillä, täällä asuvien (ja tänne jäävien) ystävien kanssa vietetty aika kasvattaa merkitystään. Varsinkin koko poppoolla vietetty aika, porukka hajoaa ympäri suomea viimeistään syksyn tullessa. Sitten on harvemmin enään niitä päiviä, milloin voidaan viettää aikaa koko porukalla. Nytkin monesti porukka on hajonnut 
pienempiin porukoihin ympäri kyliä. 
Juhani ja Simo toverillisina. :)

Anni ja Juho - perin suloinen pari, joiden kanssa meillä kävi hauska yhteensattuma:
he alkoivat seurustelemaan tasan samana päivänä kuin minä ja Jonne. Tajusimme tämän vasta viikkoja  tuon jälkeen. :D


Iida, Annin isosisko. Asuu Muhoksella  jätkänsä kanssa joten
häneen ei usein kamalasti täällä törmää, paitsi silloin kun hän tänne tulee, heheh
Oltiin tässä eräs päivä poppoolla hyppyrimäellä.


Pusipusi.. Iidan hemaiseva polvi unohtui rajata, hupsis. 

Silleen tälleen tossun alla.
Ystävyyssuhteetkin ovat alkaneet selvitä pikkuhiljaa. Suurin riita / välirikko pitkään aikaan, josta olen maininnut, on pikkuriikkisen valoisampaan päin. Puhevälit on nyt suurin piirtein kasassa ja piikikkäät kommentit ovat haihtumassa kokonaan pois puolin ja toisin. Toivon ainakin niin. Jos tämä edistyminen stoppaa tähän, se tietenkin harmittaa, mutta enempää en voi kyllä pyytääkään. Olen ikionnellinen että välit on näinkin hyvät nyt, koska kyseessä on minulle niin rakas ihminen. Kaikkein parasta olisi, jos vain välit voisivat mitenkään palata edes melkein samanlaisiksi mitkä ne olivat ennen tätä välirikkoa.. 


Valtteri teki meille kauniin pöydän ulos. :) Esari tuhkakuppina, niin Jonnemaista.
Tuolloin siinä tosin vielä oli itse juomaa sisällä, ja Valtteri tietenkin karisteli sinne ajattelematta..
Auringonvalo osui juuri ovisilmään, ja huomasimme että se luo kauniin spektrin. Kerran Jonne päätti ilahduttaa minut ja "vähän piristää" toivomaani
vesilasillista. Tässä on lopputulos.


.. Ja minä tietenkin innostuin kuvaamaan, Jonne jo sanoikin:
"No on sitä jo kuvattu, tuu nyt kattomaan tätä leffaa!"


Koitin kuvata Rolloa, joka lähtikin tassuttelemaan päin kameraa.
Tällainen kuva siitä sitten tuli. :D

Jonne ja Rollo. ♥
On se niin nätti koira. ♥

Tässä vähän aikaa sitten oltiin Jonnen kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan lapsenvahtina.
Jonne suoriutui tehtävästään hyvin ja sai Kimin, nuorimman veljeni, "ihastumaan" itseensä täysin. Leikkivät piilosta ja juoksentelivat ympäri taloa.. Tökkivät minua sun muuta. Jonne sai "palkkioksi" yhden oluen, eli vaikka kuvassa saattaa siltä näyttääkkin niin ei hän enempää ole juonut tuolloin. :D Nikke vietti tämän ajan tietokoneella, joten häntä ei suuremmin tarvinut viihdyttää.

Jonne ja Kimi "piilossa".
Päättäreistä lisää seuraavassa postauksessa, sillä niistä on kuitenkin kuvia sen verran etten tähän änkeä. Tuli kyllä harvinaisen sekava postaus! Ja tämän tekemiseen menikin kuvien muokkaukse kanssa se.. hmm.. 3-4 tuntia.

- Kuvien keskellä huitova Opossumi.

Ei kommentteja: