Find yourself!

torstai 3. toukokuuta 2012

Poksahtaneet vappupallot ja pupujen kevätorgiat.
Pieni puro virtaili.
Ei taas ole tullut kirjoiteltua, kiitos kiireen ja toimimattoman koneeni. Menee tässä hermot kun monta kertaa päivässä joko buuttaa tai bluescreenaa ittesä, monesti molempia, ja ohjelmat kaatuilee.. Ulkona sataa vuoroin lunta, räntää, vettä, rakeita.. Ja vappu muka meni jo! Murr.. No, laitampas tähän nyt niitä kuulumisia, luvassa erittäin sekavaa settiä. Kuvat myös ihan random järjestyksessä. 


Loppuviikko ja viikonloppuni sujui aikalailla kotona, reeniksellä ja ihmisten kanssa pyöriessä. Varsinkin pe-la ilta, yö ja aamuyö (jos nyt oikein muistan) oli oikein mukava. Reeniksellä poikien kanssa, jonka jälkeen vähän rinkiä ja kotiin tuli mentyä vasta neljäksi aamuyöllä.. Että oli hankala nukahtaa sen jälkeen! :D Olisi voinut jäädä pitemmäksikin aikaa..

Minä, Anni ja Nea. Arvatkaa kuka on kuka?
Maanantaina sitten olikin koulussa normipäivä vappupukukilpailua lukuunottamatta. Itse en suuremmin osaa ottanut, oli vain värikkäämpi asukokonaisuus päällä. Kotiin päästyäni sitten taas omat normikamppeet niskaan ja se siitä. Loppuilta menikin koneella,torilla,apsilla ja yö Annilla. Ihan semimukava vappu, vaikkakin tuli pari awkward momenttia ja sellaista.


Tappakaa minut jos tapatte. :)
Suut auki ja sillee.
Tiistai sitten aika menikin apsilla ja kotona pakkaillessa muuttokuormaa matkaan sekä Santerin kanssa jutellessa pitkästä aikaa kunnolla! Sitten sain kuulla yllättävältä taholta terveisiä, joka keskiviikkona paljastuikin paskamaiseksi valheeksi. Sitten Nean kanssa juttelua ja puhelimessa pälpättämistä sekä koulutehtävien tekoa, perus päivä siis.Samalla tuli suuniteltua viikonloppua, josta on siis tulossa tosi mukava! :)

Kotitalouden tunnilla odotimme että ruoka valmistuisi, ja hiusrusettia pääsi kokeilemaan Juhani.
Tämäkin kuva piti lisätä miljoona kertaa että tuli ehjänä..


Tänään siis lähdemme Nean kanssa kohti Oulua, josta ystävä/kaveri, vähänepävarmaakummaksiluokitella, hakee meidät, muuttokuorman nro2 ja kassimme linkkuasemalta ja nakkaa Liminkaan. Siellä sitten Nean ja mahdollisesti ainakin Nooran kanssa vietämme aikaa, siivoilua ja tavaroiden purkamista ainakin luvassa. :D
Rakas ystäväni Anni ja Nean kamera.


Perjantaina Jonne tulee jossakin vaiheessa, minä käyn lukiolla mutkan, teemme Nean kanssa ruokaa ja lähdemme yönuokkarille. Katsomme ehkä leffaa/sarjaakin jossain välissä, lauantaina rennompi meininki ja Neakin lähtee kotiin.. Sitten loppuviikonloppu Jonnen kanssa, sunnuntaina mahd. viimeisellä linkulla lähden kohti Taivalkoskea. Eli siis, minusta ei taaskaan kuulu viikonlopun aikana hyvinkin todennäköisesti aikka tälläkertaa otankin koneen mukaani.


On se sulonen pikkuneiti. :)

Ja iloinen virne. 
Sain muuten TET-paikan Limingan ärrältä ja kesätyöpaikan Limingan S-marketista! TET minulla on 29.-31.5 ja kesätyöt mahdollisesti kesän lopussa, oli aika täyttä jo. Huh että kävi tuuri! Tutustu ja tienaa - paketilla siis mennään koska ikää vasta niin vähän.

Kamala mitä sekavaa settiä tämä postaus mutta jospa te jotenkin saisitte selvää. Pakko oli jotain ehtiä kirjoittaa nyt kun kone hetken näyttää suunilleen toimivan ja olen vielä hetken Taivalkoskella!


No piti itestäki jotaki..  Tämä otettu silloin kun sain vappukamppeet poisa. :)

Ei kommentteja: