Find yourself!

tiistai 15. toukokuuta 2012

Nenäliinoja ja viltti.

Ei ole nyt tullut kirjoiteltua, olen ollut monta päivää kipeänä.. Nyt kuitenkin päätin taistella koneeni kaatuilua ymv vastaan ja tännekin ängetä. Mitään erityisen mielenkiintoista ei ole luvassa. VAROITUS: semiyksityiskohtaista infoa vatsatähystyksen kauhunhetkistä luvassa parissa seuraavassa kappaleessa.

Eilen kävin siis siellä vatsatähystyksessä. Ensin täytyi juoda sellainen jännä litku, joka esti vatsan poreilun tähystyksen aikana, jonka jälkeen odotin puoli tuntia että se vaikuttaisi ennenkuin minut pyydettiin toimenpidehuoneeseen. Voin sanoa, että se oli täyttä helvettiä; yökin, oksensin limaa ja niitä koepaloja ym punaista mössöä koko homman ajan ja koitin epätoivoisesti saada henkeä joka oli hankalaa koska suu oli täynnä sitä limaa mitä oksensin, nenästäkin sitä taisi tulla, kun en saanut sitäkään kautta henkeä.

Tuntui että se ei loppuisi ikinä! Hengittäminen oli hankalaa myös sen hammassuojan takia, joka oli sellainen muovinen paksu palikka jota piti hellästi purra ja sen läpi meni tämä letku, joka näytti ontolta sähköjohdolta. Se oli paljon paksumpi mitä kuvittelin. Sen läpi sitten puskettiin ne pinsetit sun muut. Kun toimenpide oli ohi, paitani ja hiukseni oli täynnä sitä limaa, jota koitin epätoivoisesti pyyhkiä tärisevillä käsilläni. Sen jälkeen hoipuin altaalle, oksensin viimeiset limat ja join hieman vettä. Seuraavaksi olikin sitten luvassa hiustenpesu sen terveyskeskuksen vessassa, jonka jälkeen päästiin jatkamaan matkaa.

Kävimme Jessissä, Cittarissa, Lidlissä ja Tokmannin puutarhapuolella. Jessistä mukaan äiti nappasi minulle Liminkaan oman höyrysilitysraudan, Lidlistä eteiseen ja kylppäriin matot (Liminkaan) ja Cittarista silikoniset päkiäpohjalliset korkokenkiin päättäreitä varten. Lidlistä mukaan tarttui myös mm. limukkaa, lakritsia ja nuudeleita! Nam. Jäätelöä ja jogurttia söin ahkerasti, sillä kurkkuni ei mitään muuta sitten kestänytkään ja jäätelö rauhoitti kipua mukavasti.

Kuumetta minulla on yhä, mutta tänään onneksi saan jo syödä buranaa ja muita särkylääkkeitä, joten jos saisin nyt tämän päänsäryn ja huulessa vellovan tulehduksen kuriin! Sain eilen kuulla myös iloisia uutisia: Jonne saapuisi keskiviikkona Taivalkoskelle. Hän ehkä saattaisi mennä Metsäkylään kotiinsa perjantaihin saakka, joka harmittaa minua hieman.. Suunitelma siitä, että olisimme perjantaihin asti kylällä, ja menisimme yhdessä sitten Metsäkylään, kuulosti kivemmalta, kun torstaikin minulla olisi vapaapäivä ja perjantainakin koulua vain puoli kahteen. Saisin olla monta päivää hänen kanssaan.. No, pitää odottaa hänen päätöstään. Toivon salaa, että hän päättää olla minun kanssani keskiviikosta asti, näimmehän viimeksi kaksi viikkoa sitten ja tämän jälkeen tapaamiseen kuluu taas se kaksi viikkoa. Jos hän päättää toisin, ymmärrän kyllä, onhan hänkin sairas ja muutenkin.

Nyt jatkan jäätelön syömistä, musiikin kuuntelua ja viltin kanssa ympäri taloa heilumista. Kirjoitan myös seuraavan tekstini tänne blogiin, joka käsittelee erästä elämäni rakkaimmista ihmisistä. :)
Tähän päivitykseen en nyt jaksanut keksiä mitään kuvia, kun sairastelun takia niitä ei ole tullut otettua ja netistäkään en nyt tähän jaksanut miettiä mitään. Välillä tekstiä. ^^


Ei kommentteja: