Find yourself!

torstai 10. toukokuuta 2012

Ja niin pilvet kasaantuivat taas päällemme.

Noniin, jos sitä nyt jaksaisi kirjoitellakin. Jos kone sen sallisi.. Eilen oli ihan mahtava ilma, ja tänään tietenkin sataa.. Perus kevät. Eilinen päivä meni kotona löhöillessä, kuinkas muutenkaan (koulua lukuunottamatta), siivosin muka koneen työpöydänkin. Nyt se on kivan simppeli ja helppokäyttöinen! Tässä pari kuvaa tämänhetkisestä ilmeestä. (Taustakuvana diaesitys, siksi kaksi kuvaa vähän esimerkkinä että millaista kuvaa löytyy tällä hetkellä.)Limingan reissu oli sairastamisesta huolimatta oikein mukava ja muistorikas, ja kaipaan sinne kovasti jo takaisin. Yhtenä syynä tietenkin Jonne, mutta kaipaan muitakin ihmisiä ja muutenkin koko paikkaa. Saatiin taas röijättyä iso kasa tavaraa sinne, tuntuu että puoletkaan silti vielä siellä.. Oli mukavaa, kun Neakin oli tällä kertaa mukana. :)

Ensimmäisenä päivänä oli tarkoitus siivoilla ja pestä ikkunoita sun muita, mutta jäi vähän vajaavaiseksi kun Jonne ilmestyikin päivän aikaisemmin sinne! No, ihana ylläri, vaikka nyt siivoilu menikin vähän hösseliksi. Saatiin me silti paljon aikaan, ja auttoi Jonnekin. :) Kuvia en vielä itse kämpästä sinänsä laittele, kun on niin kesken vielä. Voi että kun saataisiin lupa maalata nuo kaapinovet, olisin niin onnellinen!

Valtteri vieraili aika paljon luonamme, ja silloinkin kun olin yksin kotona Jonnen ollessa töissä, oli mukava saada piristystä kun hän tuli tervehtimään. :) Valtterista asti on nyt muodostunut läheisin ystävä näistä Limingan uusista tuttavuuksista, jotenkin heti alusta asti on ollut helppo jutella ja tietää, että voi luottaa. Huumorintajukin menee samoilla raiteilla, joka on hyvä juttu. :D Hän oli seuranani Limingan lukioon tutustumisessakin, onneksi ei tarvinnut olla yksin! Pistettiin pyyntö että päästäisiin samaan luokkaan, olisi minullakin edes yksi tuttu ihminen sitten. :)


Tiedän että Jonne vihaa minua tämän jälkeen, mutta se on vaan niin äärettömän sulonen ku se syö. :''D
Siinä ne miehet posettaa :)

Lukioon tutustuminen oli vähän erilainen tapahtuma kuin oletin. Ensin siellä paasattiin pitkän ja lyhyen matikan  valintahommista, sitten vuorossa oli ranska ja saksa. Sen jälkeen oli munkkia, mehua, teetä, kahvia ym tarjolla, jonka jälkeen tutorit(?) esittivät pieniä näytöksiä, joissa yksi aina esitti kunkin tunnin opettajaa ja muut oppilaita. Sen jälkeen oli tietokilpailu, jossa itse en osannut vastata mihinkään, ylläripylläri, koska kysymykset koskivat sitä rakennusta jne. "Montako lintua lukion seinällä lentää" tmv. Onneksi Valtteri tiesi joitain.. Piti muodostaa viiden hengen ryhmiä, mutta se jotenkin meni niin että minä ja Valtteri oltiin sitte oma ryhmämme. :D Katteltiin vaa sillee että jaaa, vai että viien hengen ryhmä..
Tuon jälkeen sitten oli kurssikorttien täyttöä, valitsin muka pitkän matikan. Kauheaa, pärjäänköhän. No, katsoo nyt pääsenkö edes tuohon lukioon. :D Ja jos en pärjää niin ainahan voi vaihtaa lyhyeen.. Voi sitä rahan kulua. 

Oma oloni alkoi huonontua perjantai-iltana, ja la-su välisenä yönä tuli sitten oksenneltua. Siitäpä se sitten lähti. Kouluun oli hassua palata eilen, jotenkin päivä vain mateli eteenpäin. Onneksi oli kaunis ilma. 

Nyt sitten ei tulekaan enään uusia kuvia tähän postaukseen, kuvanmuokkausohjelmani päätti sanoa erroria ja jotain random tekstiä, jonka jälkeen jouduin tehtävänhallinnan kautta sen sulkemaan. Nyt kun koitan käynnistää sitä uudestaan, tulee iso englanninkielinen tekstiläjä siitä, että sei onnistu ja jotain plaa. Katotaa toimiiko jos käynnistän koneen uuestaan mutta nyt en jaksa vaivautua. Ei siellä mitään kovin ihmeellisiä kuvia enään olisi edes ollut tarjolla, tuon reissun kuvasaldo oli aika köyhä. 

Ei kommentteja: