Find yourself!

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tunteiden myllerrystä ja muuta sekamelskaa.

Huone näyttänyt aika tyylikkäältä tässä parina päivänä kun on muuttoa varten kaikkea roinaa kasattu vaatehuoneesta ja sun muuta. Huhhuh.. No, sellasta se muutto on. :)

Nyt ollaan suuniteltu että otetaan siis tuo minun jenkkisänky sinne kämppää, samoten tuo telkkarin alla oleva musta kaappi/hylly mikälie. Sitte pitäs hommata isompi pöytä sinne että mahtuu miunki kone sinne ja että mahtuu syömään ja muuta. Harmittaa, kun seinille ei saa kuulemma porata mitään, joten hyllyjä en näillä näkymin saa mukaan.. Ja vaakalaudalla on sekin, saanko liimata peilejä sinne. (Palapeili mahdollisesti olis tulossa sinne..) On tämä hankalaa! Miten minä kellonki saan seinälle.. Kai sinne sais niitä mininauloja laittaa? No, pitää kysyä.

Eli elämä on aika täynnä muuttoa, tuossa eilenki suuniteltiin äidin kanssa sisustusta monta tuntia ja se ommella tempasi meille eteisen välioveen ja keittiön ikkunaan verhotki. :) Ja ihana osti mulle vielä gluteenittomia keksejäkin, ja jauhoja!♥

Niin tosiaan, mulla epäillää olevan keliakia, ei varmuutta kuitenkaan mut oireet siihen viittaa. Nyt tuli kirje just tänään, kutsu sinne vatsatähystykseen eli gastroskopiaan joka onki Kuusamossa, 14.5 klo 8.20. Vielä niin pitkä aika odotettavana.. Pakko jaksaa. Kallis reissu tulee siitäki, erikoissairaanhoidonmaksu 27,50 + matkakulut.

Eilen oli ihan mahtava ilma (tietty kun olin poissa koulusta ja kotona päivän..) ja heti kun olin menossa ulos niin pilveen meni ja vähän viileäki. Tänään sitte ku palasin päivän tauolta koulun penkille niin vettä sataa niiku koskaa aurinkoista päivää ois ollukkaa. Muutenkaan ollut tänään kovin hyvä päivä, talvitakista hajosi vetoketju, (no, kohta sitä ei tarvi enää..) pyörän poljin edelleen meinaa tippua eli polkeminen kenkkua, ihmissuhdesotkut senkuin jatkuvat ja mitä vielä. Olis niitä iso lista asioita, mutta jos en kaikkea tähän laita. :)

Ihmissuhdesotkuihin liittyen tosiaan voin valaista että liittyy tapaukseen josta kirjotin jo aiemminkin. :/ Tällä hetkellä näyttää aika varmasti siltä, että ystävyys taitaa olla ohi. Ja se tuntuu ihan _helvetin_ pahalta. Tilanne kärjistyny siihen että henkilö ei miulle puhu enään ollenkaan, vaikka itse moikkaisin/kysyisin jotakin, toinen vain mulkaisee ja kääntää selkänsä.. Se satuttaa. No, itsepähän olen tämän tähän tilanteeseen saattanut, kannattaisi varmaan ajatella kahdesti ennenkuin tekee yhtikäs mitään.

Eilen oli tosiaan silti ihan mukava päivä, tuli istuskeltua parin kaverin kanssa niien bänditiloissa jokusen aikaa kuuntelemassa, siinä sivussa oli miun kitarasta kielienvaihtoki. Sen jälkeen sitten lenkille Annin ja pienen koiransa kanssa, tuli testattua Pirkan Mustis - lakritsijäätelökin. Oli yllättävän hyvää, nami!

Törmäsimpä tällaiseen uutiseen facebookissa. Tiedän tämän tytön joka tuossa mainitaan, jutellutkin jonkun verran hänen kanssaan ja hänen fb seinältään minä tämän bongasinkin. Että on kusista touhua, ajaa karkuun vielä! Että käypi vihaksi! Ja tuonne minä vielä muuttamassa, Liminkaan. Huhhuh mitä touhua. Tekis mieli sanoa ja tehä pari valittua kuha saahaa selville kuka tuo Toyotahyyppä on. Arh.

Aiheesta mannapuuroon, mietin tässä, että voisin laittaa vähän kuvia miun huoneesta, kunhan kuvaan sitä ensin kuha oon saanu noita kamakasoja jonnekki piiloon. :) Muuttuuki sitte aika paljo ku muutan nii vikat muistot. ^^ Tähän päivitykseen mulla ei oo nytte kuvia, koska ne on siltä ajalta jonka jälkeen muuttunu jonkun verran tää huone. Sori siitä. Mut loppuun laitan joitai randomeita vanhempia kuvia randomista.

Ei mulla nyt tälläkertaa muuta, moips!

Nuhainen Opossuminne.

Tekoruusuja. Oli niin söpö valotus että piti napata kuva..
Sama kuva vähän erinlailla muokattuna. :) 
Kerran joskus tyttökerhon yökerhossa
tehtiin kerholaisten kanssa tällanen. :) Nam!

ps. Olisin lisännyt lisää, mutta en löytänyt niitä kuvia jotka halusin laittaa. :(

2 kommenttia:

Lotta Halonen kirjoitti...

Damdadam, mullaki epäillään keliakiaa, vielä tarkemmin ihokeliakiaa, eli vatsa ei reagoi niin voimakkaasti vaan iho, joka on täynnä punaista ihottumaa :/ Kävin viime keskiviikkona otattamassa siitä koepalat, huomenna saan tikit pois kädestä wheee :D Sitten 11 päivä kuulen tulokset :D

Em kirjoitti...

Lotta: Huhhuh.. Sattukse? :o Toivottavasti tulee suotuisat tulokset.