Find yourself!

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pikaista intoilua.

Eilen oli tarkoitus kirjoittaa, mutta sitten iski migreeni ja se jäi, anteeksi. :(
Tosiaan, minusta ei sitten todennäköisesti kuulu ennen ensiviikkoa, kun suuntaan Ouluun (ja Liminkaan) huomenna. :) Ohjelmassa siis meidän koulun vanhimpien kulttuurimatka jonka jälkeen pidennetty viikonloppu Jonnen kanssa, joka sai viikonlopun vapaaksi! ♥

Reissusta sitte lisää ensviikolla, kuvien kera! Ah sitä ihanuutta, kun saat kirjeen että huomenna saapuu osa palkasta jo tilille. :) Ei päivääkään liian aikaisin! Jotenkin nyt on hyvä ja turvallinen olo lähteä, kun tietää että pärjää kun on rahaa.

Mitä nyt on Jonnen puheisiin uskomista, niin luvassa on mielenkiintoinen viikonloppu. Torstaina illalla, kunhan vapaudun koulun kahleista n. klo 22 aikoihin, suuntaamme jossahi välissä Liminkaan meiän (tuntuu hassulta sanoa ''meiän''..) kämpille. Jotain se höpötti hiustenleikkuustaki, mutta mihin kumman väliin seki ehittäs puskea ja sitte että onko miulla rahkeita. D: Ujostelen kyseistä leikkaajaa hieman, koska menneisyys ja sillee.

Mutta tosiaan, oli alunperin kamalasti kirjoitettavaa ja piti joitaki kuviaki laittaa, mutta nyt pää lyö ihan tyhjää ja tuo Jonnen uutispommi vapaaviikonlopusta vaan kaikuu päässä. Kaikki ideat mitä piti kirjotta nii katosi sen siliän tien!

Ainiin, mulla olis hirveä hinku (taas se iski) värjätä hiukset pastellinpinkeiksi, mahollisesti mustaa alle. Arvatkaa kahesti toteutuuko? Tällaisella ohuella hiuslaadulla mustasta ensin blondiksi.. Hmm, jos aloittaisin vaalentamisen raidoittain. :'D Sitten joskus. Musta on tullu liianki tavallinen ja massoittuva välillä, haluttas kovasti sitä omaa persoonaa taas tuoda esille, jos vaan ne rahkeet riittäis. Toisaalta haluais näyttää suht koht normaalilta erinäisistä syistä, toisaalta taas vaisto vetää muualle.. Katsoo nyt mihin tässä elämän aikana päätyy. :) Joka tapauksessa minulla on viimeaikoina kahden eri ajan "entiset minät" pyrkiny esiin mm. musiikkimaun puolelta ja sitte ihan muutenki.

Mutta huhheijaa, nyt on ihan pakko alkaa pakkaamaan että ehdin nukkumaankin jossain vaiheessa, huomisesta on tulossa pitkä päivä.. Ensviikolla sitte taas, ellen jostai kumman syystä tänne eksy ennen sitä, jota epäilen.

Innoissaan hyppelehtivä Opossuminne.

P.S! Mahtavaa, muutama lukija lisää! Kiitos teille. ♥

Ei kommentteja: