Find yourself!

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Päästäistäinen eiku pääsiäinen ja muuta nokkailua.

Nyt sitten niitä kuulumisia, niin kuin lupasin. :) Aloitetaampas vaikka pääsiäisestä!
Pääsiäinen meni siis pääosin metsäkylässä oleskellessa, kuinkas muutenkaan. Kävimme me yhden yön kylälläkin oleilemassa.. Jonnen kanssa siis kaikki ruhtinaaliset neljä päivää ja risat! :) Ihanasti saapui taas aikaisemmin kuin tarkoitus oli, tällä kertaa ihan kertoi etukäteen aikeistaan. :D


Kaunis kuutamo näkyi metsäkylässä.. :)
Kamerallani siitä tosin ei saanut tarpeeksi edustavaa kuvaa, ja tähdetkin jäivät yhtä/kahta lukuunottamatta kuvasta pois.
Pihalla tuli oltua ihan mukavasti, käytiin ajelemassa kelkalla ja sitten tietenkin touhuttiin koirien kanssa. Tuli käytyä myös korvuanlammella (vai onko se järvi?) makkaranpaistossa Jonnen veljen ja heidän sukulaisensa kanssa. :) Okei okei, itse en syönyt yhtään makkaraa, olin ihan täynnä jo muutenkin! Oli jännä seurata lumisaderintaman liikkeitä vastarannan puolella, ja kävihän se pienen mutkan meidänkin päällämme mutta taas kiersi muualle..
Vaikka nyt en kauheasti ystäviäni ehtinytkään nähdä, niin oli toisaalta ihan mukava viettää rauhallista aikaa "kaukana kaikesta", rauhallisessa ympäristössä ilman sen suurempia kiireitä. :) Hyvässä seurassa, ennen kaikkea! Ja tällä tarkoitan koko porukkaa ketä siellä nyt oli. Kyllä, ihan jokaista.


Kotiinpalun jälkeen kävimme Nean kanssa pihalla kuvaamassa,
ja tämä on  aika läheltä Nean kotia. :)
Nean pianon päällä oli tällanen ihanuus.

Filmikamera. :)

Nätin näköisesti aurinko tuolta pilkisti, en vain saanut sellaista kuvaa minkä olisin tahtonut..


Pääsiäisen jälkeen oli outo palata arkeen, kuljin koko ajan päivän jäljessä, arkemme kun tällä kertaa alkoi tiistaista!
Viikon aikana ei tapahtunut mitään erityisen mainittavaa, mutta pääsin sentään käymään labrassa tutkimuksissa. :)
Kaikenmaailman verinäytteitä monen putkilon edestä ja sydänfilmi. En ollut ehtinyt syödä mitään aamulla ennen lähtöä, joten sen verimäärän jälkeen hiukan huippasi ja oli ihanaa päästä sitten koululla syömään! Sydänfilmi oli ihan jännä kokemus, oli hassua olla nilkoista rintakehään johtojen peitossa. Se geeli mikä niissä lapuissa oli, kylmäsi hassusti.


Fysiikan tunnit ja rautajauhe yhdistettynä kameraan.

Eilen eli torstaina oli taas laulutreenit, ja huhhuh kun esiintyminen lähestyy huimaa vauhtia! Meillä on nyt sekä    kitara- että pianosäestys biisissämme, ja laulukin sujuu onneksi ihan hyvin. Jännitystä lisää vain tämä sairastelu, Neakin oli tuossa juuri toissapäivänä kuumeessa, ja itse parantelen yhä kurkkuani.. Onneksi biisimme ei ole erityisen vaativa, sellainen hento ja rento ja muutenkin ennestään tuttu molemmille mm. musiikintuntien kautta. :) Eikä tarvitse hyppiä sävelasteikolta/korkeudelta toiselle tai tehdä mitään erityisiä kuvioita. Ainoa ongelma vain on hengitys, yhdistettynä flunssanjäänteisiin se vaatii tavallista enemmän huomiointia ja ajoituksen miettimistä että saa äänen riittämään ihan loppuun saakka. Enköhän minäkin sen saa vedettyä vaikka hieman puolikuntoisenakin!

Nyt sitten tänään oli varsinainen perjantai 13. Aamu jo alkoi huonosti pyörän temppuilulla, mutta sitten koulussa eräs ystävä piristi minua heti kouluun saavuttuani pitkällä halilla, ja päivä menikin sitten paremmin. Kunnes. Tuli taas yksi niistä tilanteista, joita tullut useampikin viimeaikoina. Eräs, jonka kanssa välit ovat jostakin syystä viilenneet hurjasti viimeaikoina, laukoi taas aika tylysti viimeaikaisen tapansa mukaan ja se latisti mielialaani aika roimasti.. Siitä sitten alkoi epäonnistuminen ja ärsyyntyminen toisensa perään, tuntui että mikään ei onnistu. Etenkin sen henkilön seurassa oleminen sai mielialani usein pysymään vaakalaudalla, koskaan kun ei tiedä milloin taas jotain tylyä sieltä päästä tulee.. :/ Harmillista, haluaisin että kaikki olisi hyvin niin kuin ennen.

Sitten onneksi yksi kavereista tuli piristämään minua hetkeksi, ja sen jälkeen vietinkin useamman tunnin kuvien ja blogin parissa, jonka jälkeen tapasin hetken paria ystävää yöLANeilla, jossa kävin moikkaamassa. Ja nyt vasta tulin toiselta reissulta, kävin kyseisen porukan seurana grillillä ja hauskaa oli! Harmi vain kun en päässyt itse tapahtumaan mukaan.. :/ Kai se on parempi näin, saavat jätkät olla keskenään. :)

Nyt kuitenkin lopetan taas tältä erää, jospa tässä oli tarpeeksi. :D Ensiviikolla odottaakin 4 päivän reissu Ouluun ja TET- sekä kesätyöpaikan haku Limingasta/Oulusta. Jännittää! Hih.

Hiukan väsynyt Opossuminne.

3 kommenttia:

Svitis kirjoitti...

hih kuulostaa kivalta tavalta viettää pääsiäinen :D ja onnea tettipaikan hakuun!

iita kirjoitti...

Se on Korvuanjärvi :P meijän mummola on ihan siinä lähellä! :--D

Em kirjoitti...

Lotta: Kiitos tarkennuksesta. :D