Find yourself!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevättä kohti keinutaan, ylemmäs ja ylemmäs aina vaan..

Otsikko jotain jo kertookin. Tässä eilen tuli huomattua parin ystävän kanssa (Juhanin oivallus), että leikkikentällä lumi on sulanut jo sen verran, että mahtuu jo keinumaan! Tästäpäs siis pojat ottivatkin ilon irti. :) Oli tosi mukavaa, tietenkin seuraa siitä kiittäminen!
 

Iloinen Juhani ja vaavakeinu.

Illanikin tahtoi keinumaan Juhanin kanssa vaavakeinuun..
Taitaa pojat olla vähän liian isoja. :')

Salaa kuvattu perinteinen kenkäkuva. :p  Tärkeitä<3

Tässä on kaks mulle helvetin rakasta jätkää,
joita en haluaisi ikinä menettää.. ♥ Toivon vaan että te tiiätte sen, te ootte oikeesti HELVETIN TÄRKEITÄ.
Ihan rehellisesti ja valehtelematta. Siinä kastissa ei oo montaa..


Eilen oli aivan upea ilma, aurinko paistoi lämpimästi eikä tuullutkaan paljoa! Talvitakilla oli kuuma. Tänään sitten olikin ihan toinen ääni kellossa: heti yöllä alkoi satamaan vettä, ja aamulla kouluun lähtiessäni vielä tihkutti. Ensimmäisen tunnin aikana satoikin räntää joka vaihtui vedeksi myöhemmin. Ilma on kostea ja tosi kylmä, ja lisätään soppaan vielä kylmä tuulikin! En enään koskaan valitse seuraavan päivän vaatteita edellisen päivän sään perusteella, sain tuta kylmän tuulen ja veden tuossa ohuessa kangastakissani, jossa ei ole minkään sortin eristävää vuorta.. Hienosti menee.

Uuteen kämppään on jo hommattu jonkin verran pientä rekvisiittaa, kiitos äitini. Pinkki WC-harja, samanvärinen teleskooppipölyhuiska ja sitten tietenkin WCseen roskis, Jonne kun ei sellaista siellä omista ennestään.. Uusi leivänpaahtimemme onkin jo Jonnen ja Antin käytössä. Myös äitini tilaama uusi kokin essunikin tuli tänään, (ylläripylläri) pinkki sekin koristeena kirsikan kuva. Miksi näin paljon pinkkiä, huhhuh. :'D Vielä pitäisi kaikenlaista pientä hankkia. Lautasia ja laseja ainakin, uudet verhot, uusi imuri jos tuo vanha ei enään kerran toimi (vuoden se on ollukki.. >__>) ja ikkunanpesuvälineet sun muuta mukavaa. Lipasto jajaja.. Kirppareita pitäs päästä kiertelemään, mutta millä ajalla ja rahalla? Bussit sun muut maksaa ja kaikki.. On se kallista tämä elämä. 

Tulin juuri ajatelleeksi tässä eilen, että minun täytyy nyt ikuistaa ystäviäni, kun kerran olen muuttamassa pois täältä. Siispä tuumasta toimeen ja sillee. Tänään ei ulkona oikein kuvailu onnistunut vesisateen takia, mutta onneksi eilen oli parempi ilma. :) Niin moni kavereista joko jää tänne tai lähtee muualle.. Tässä sitten muutamia kuvia:

Atte pieni seiskaluokkalaisemme ♥
Ja Kimmo ikätoverini siinä isällisesti vieressä.
Hattumaakarit. 

Aten olen tuntenut ihan pienestä saakka, ja tuntuu ettei hän kasva laisinkaan! Yksi harvoista ihmisistä, joita saan kunnian olla pitempi. Pahoin pelkään, että hänkin tuosta kasvaa.. Kimmoon taas olen tutustunut nyt yläasteella, en ole varma ollaanko oltu joskus samoilla lastenleireillä. Hyviä tyyppejä ovat molemmat, aina riittää jotain hauskaa puhuttavaa! Näitten seurassa ei tarvitse pelätä tuppisuuksi joutumista. 

Kieltä kehiin eiku.. Illani eli Allan. :)
"Nii ja sit se kuva missä mulla seisoo.. Eiku siis missä mä seison eiku?"
Niimpä niin, seisontakuva vai miten se meni. :)

Allanin oon tuntenu vissii ainaki eskarista asti, mut ystäviä meistä on tullu enemmän nyt yläasteella, vaikka ala-asteellaki tietty juteltii jonku verra ku samassa luokassa oltiin monta vuotta. Siitä on muodostunu mulle lyhyessä ajassa aika tärkeä ystävä, ja sen kanssa on tosi mukava jutella aina asiasta ku asiasta. Jotenki tosi symppis tyyppi! Se on se, josta löytyy seuraa sillonki ku muita ei minun seura kiinnosta, sillonki ku kaipaan kuuntelijaa tai vastaavaa. Sama toisinpäi. :)

Tässä nyt ei ollut montaa ihmistä, mutta eilisen kuvasatoa kuitenkin. Haluaisin vaan, että te kaikki tiiätte että ootte mulle tärkeitä ihmisiä, vaikken sitä sanokkaa kovin usein..
Sitte loppupiristys: Juhanin leipomistaitojen tuotoksia köksäntunnilta.
Tässä on ruisleipätaikina a lá Juhani.

Sitten alankin valmistautumaan kitaratunnille, ja myöhemmin lähden tapaamaan Neaa. Katsotaan milloin kirjoittelen taas lisää. :)

Hieman surullinen Opossuminne.   

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:'D Harmi ettei ollu kuvaa paistetusta ruisleivästä.

Em kirjoitti...

Neppu: Haha, en tajunnu kuvata. :D