Find yourself!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

"Kato, joustenia!" "..Ne on joutsenia, höpsö."

Jjep. Kevät on täällä! Oulussa ollessani tuli nähtyä joutsenia lentelemässä, ja tuli niin hirmuisan kevätfiilis, varsinkin kun lämpötila oli jo +12 puolella ja aurinko paistoi tosi nätisti. :) Odotan niin innolla että lumet sulaa pois myös täältä, Oulussa oli jo tosi sulaa! Täällä vielä aika lumista, mutta pyörällä pääsee jos asfalttia pitkin menee niin aika hyvin jo. Tietty siellä Limingassa/Oulussa sateli sitten vettäkin.. Nyt tulee sitten paljon tekstiä ja kuvia, varautukaa!

Torstaina siis kello yhdeksältä suuntasimme me kaikki Tapiskan ysit kohti Oulua! Matkalla pysähdyimme Juustolassa kahvilla/missä kukakin n. 25 minuutin tauon ajan, jonka jälkeen matka jatkui. Harmi, etten ottanut kuvia ennenkuin vasta myöhemmin päivällä. :/

Saavuttuamme Ouluun suuntasimme ensimmäisenä Oulun Yliopiston eläinmuseoon, jossa oli kaikenmaaliman elukoita täytettyinä ja niiden luurankojakin. Oli ihan pienimmistä öttiäisistä (joita hädin tuskin näkee paljaalla silmällä) ihan Sillivalaan kalloon asti tavaraa, eli laaja oli skaala. Sieltäkään ei kyllä ole kuvia, harmi sinänsä. Kamera jäi autoon..

Sen jälkeen suuntasimmekin kohti RAXia, Juhani kun sanoi että minun on PAKKO tulla sinne.. Kävelin Juhanin ja Janin kanssa pääasiassa, Juhani kun sanoi että minun ei tarvitse olla yksin kun kysyin saanko hänestä seuraa päiväksi. Vielä silloin en ymmärtänyt mitä hän sillä tarkoitti, vaan ihmettelin hänen ovelaa ilmettään.. Lähestyessämme määränpäätä Juhani yht äkkiä keskeyttää puheeni: "Katoppa Emilia tuonne." Katon hetken että mitä, minne. Sitte huomaan. Katon että näänkö näkyjä, mutta ei, Jonneha se siellä RAXin eessä käärii tupakkia ja hymyilee mulle. :) Aattelin että onkoha sil töitä täällä, mut sit tajusin et eihä sil oo työkamppeetkaa päällä. Vilkuilin autot ja ryntäsin taas pikkutyttömäisesti kavereitten kanssa kilpajuoksua Jonnen luokse (jonka kaverit voitti, joten joutuin jonottamaan vuoroani ennenku pääsin halaamaan.. :'D) sitte selviski et Juhani ja Jonne oli suunitellu koko jutun! Päivän paras osuus siis saattoi alkaa.

Jonne ja Juhani menivät Cafe Housessa lampun sisään,
minun rakkaat valopäät. ♥

Syötiin ittemme täyteen ja lähettiin kiertelemmää kaupunkia. Rotuaarilla tuli istuskeltua ihan mukavasti, Stockalla käytii parikertaa pikasee, Hullujen Päivien takia siellä oli järkyttävä tungos että hyvä jos mahtu hengittämään. Nähtiin kavereita, Jonne osti itselleen kauan kaipaamansa "hassun hatun" kuten hän sitä kutsui ja trollaili ohikulkijoita Vintin terassiparvekkeelta. Näin myös Häröä (<3) ja Tomia (JA TAJUSIN JUURI ETTEI MINULLA OLE YHTÄKÄÄN KUVAA HÄRÖSTÄ, voihan perhana..) pitkästä aikaa! Kaupunkiaika siis sujui varsin leppoisasti.

Juhanista lé taiteellinen kuva koska miun pompulat ja pinni + Jonnen lakki

Sitten alkoi ollakin jo kello lähemmäs puolta seitsemää ja oli aika suunnata kohti Kaupunginteatteria. Siellä chillailua hetki kunnes me ysit kiltisti suuntasimme kohti Suurta salia ja Jonne sekä muut "ulkopuoliset" häipyivät ulos.
Näytelmä oli upea, tehosteineen kaikkineen. Sai nauraa tosi paljon, ja pari insidevitsiä leffan teemaan liittyen saatiin upotettua väliaikakommentteihin mukaan, kun supistiin siellä penkeillä jätkien kanssa. Pää vain tuli sen ns. yläkerran kirkuvanvärisestä, raidallisesta kokolattiamatosta kipeäksi, mutta onneksi siellä ei oltu kuin väliajat ja se aika kun odotettiin sisäänpääsyä. Yleisfiilis näytelmäreissusta oli siis varsin positiivinen. :)

Näytelmän jälkeen sitte oliki aika hyvästellä koskelle palaavat ystävät kaihoisasti ja hyppiä toiseen autoon suuntana Liminka!

Eka ilta meni siinä että käytännössä aika pian alettiin nukkumaan. Aamulla sitte oliki luvassa herkkuaamiainen by Jonne: pekonimajoneesikananmunapaahtoleipiä.<3 (Joista itse jätin kananmunan pois koska en pidä.) Talonmies vinkkas et olis patja tarjolla, ja toki haettiin! Paksu, pehmeä patja, ihanaa vaihtelua sille lättänälle. Sitten suihkua, siivoilua, laittautumista ja ensimmäinen "Limingan ihme" eli Valtteri astui taloon! Tultiin heti juttuun tosi hyvin, joka on hyvä juttu, sillä seki on menossa Limingan lukioon eli samoja tunteja mahollisesti tulossa meillä. :)

Valtteri pelaa änäriä ja Jonne keikkuu hartioilla.

Sitte suuntailtiin pian Limingan keskustaan, jossa nähtiinki koulusta palaavia ihmisiä isompi röjö, ja lähemmin pääsin tutustumaan Nooraan ja Sauliin. Kävin koluamassa liikkeitä läpi TET- ja kesätyöpaikan toivossa, mutta varman tiedon saan sitten ensiviikolla kun soittelen sinne sitten ja menen loppuviikosta tietty uusiksi. Nyt katsos nii monet pomot on lähteny lomille, juuri sinä päivänä, parhain tilanne oli että 5 minuuttia  aiemmin oli lähteny ku minä tulin ovesta sisään.. Hahhah, mun tuuria.

 
Noora kauniina nuokkarilla. <3

Sitten olikin ohjelmassa yökahvila @Limingan nuokkari. Siellä oli kyllä ihan erilaista menoa mitä täällä! Huhhuh, hauskaa oli, jotkut ihmiset vaan katto hassusti. Pingiksen, änärin, singstarin ja korttipelien peluuta sekä  leffaa. Lähettiin sitte siinä ysin maissa käppäseen poisa, kohti meiän kämppää, ja alkoi rattoisa loppuilta ft Valtsu, Sale, Annika ja Jonne. Ku vieraat lähti nii kiltisti nukkumaan vaan, väsytti jo kummasti. :D
Jonne nappasi Valtterin kantojuhdakseen kun lähti tupakille.
Nuokkarin pihasta.

Sauli ja pingiksenpeluuasennot part 1.


Lauantai-aamuna herättiinki taas semireippaina buranan voimin. Jonne teki taas superruokaa, jotain sianlihaa kermakastikkeessa feat pannulla kuulotettu nuudeli ja marinoidut kinkkusuikaleet, jos oikein muistan. Oli herkkua! <3 Se osaa kokata, vaikka ruokien ulkonäkö (saatika keittiön...huhhuh sitä sotkua, varsinki jos ite oon puunannu sen kovalla vaivalla justiin ennen ruoanlaittoa..) ei aina houkuttelekkaa syömää mutta jokakerta on kannattanu. :) Pitää joskus kuvata niitä sen ruokia, ei oo tullu nyt mieleenkää ku ollu aina sellanen nälkä että suoraan syömään vaan! :D

Ruoan jälkeen makoilua, aikataulujen kattelua ja Nooran miittaamista jonka jälkeen suunnaksi muuntautui Oulu ja Tuira. Elikkä menimme tapaamaan minun mummoa ja pappaani sekä yhtä serkuista, jonka jälkeen toista pappaani ja sitten takaisin Ouluun ja Jonnen kaverin (miun tuttava myöskin) kämpille yöksi, jossa Jonne nyt on asunut sen ajan kun on töissä Oulun puolella. Aamiaiseksi taas namipekonijuttua ja sitten alkoikin Jonnen "kauhunhetket" eli shoppailu!

Poljimme (Jonne ajoi, minä tarikalla) keskustaan, jossa Rotuaarilla nappasimme Piian mukaamme ja suuntasimme vaatekaupoille ja pariin otteeseen kahville, Jonne tarvitsi hengähdystauon! Hyvin se jaksoi, olen ylpiä siitä. <3 Oli silläkin hauskaa siellä, myönsi itsekkin. Kaikille esitti oikein kärsivää jos soittivat ja valitti minkä kerkisi (tai sitten esitti minulle että se ei ollut niin paha ja että oli hauskaa ..) mutta innolla juoksi kaikki hatut mitä löysi ja pelleili niiden kanssa ja bongaili mistä löytys jotai mua kiinnostavaa minne voisin iskeä silmäni. (..ja lompakkoni..) Reissun loppupuolella ostossaldoni oli seuraava: Jonnelle musta hihaton paita, pikkuveljelle synttärilahja. Lopulta Piia ja Jonne pakottivat minut ostamaan itsellenikin jotain, ja niin sitten kävi että musta svetari ja kivat denim farkut löytyi sekä 3 sellaista korua. :) Niistä kuvaa myöhemmin.. Sinne meni palkka. :D

Piia ja  urhea kantomieheni. ♥

Minä ja Piia lé sunnuntailook eli elkää moittiko. :<

Ei se niin paha ollut, eihän?
 Ainakaan ilme tässä kuvassa ei kuvasta äärimmäistä tuskaa. 
"Joko nyt päästään kotiin?"


Hullutpa hyvinni, huhhuh..

Suuntasimme sitten monen tunnin shoppailun jälkeen takaisin yösijaamme Piian kanssa, joka lähti sitten jonkun ajan päästä kotiaan kohti. Loppuaika menikin sitten ilmekuvakollaasia kuvaillessa Jonnen kanssa ja makoillessa; eron hetket olivat käsillä. 


Yksi kuvakollaasin kuvista, itse kollaasi kesken.

Ja niin tuli se hetki, kun oli aika suunnata asemalle. Siellä hetken rupattelimme erään kaverimme kanssa ja sitten hyppäsin muutaman muun koskelaisen (tämä kaveri mukaanlukien) kanssa linkkuun. Haikeahkot hyvästit tietäen että taas menee se pari viikkoa että nähdään, mutta onneksi vain se pari viikkoa. Taivalkoskella oltiin sitten 22:40 maissa ja kotona odottikin lahjaansa odottava 8-vuotta täyttänyt pikkuveli! Lahjan antamisen jälkeen se olikin aika pikaisesti suuntana sänky ja unet.

Hupsista, että tuli tekstiä. Seuraavassa postauksessa onkin sitten tämän päivän tunnelmia, ne eivät tähän mahdu. :'D Sinne siis! Mutta sen kirjoitan huomenna, NYT painun pehkuihin, tässä kesti taas muutama tunti.. Huomenna siis lisää matskua tältä päivältä ja varmaan huomiseltakin. :) Siihen asti. o/

Takaisin haikaileva Opossuminne. 

Ei kommentteja: