Find yourself!

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Elämää linssin läpi.

Ihanaa, nyt on taas kuvanmuokkausohjelma koneella ja pääsin vihdoinkin muokkailemaan kuviani! 
Huomasin tässä katsellessani kuvasatoa, että jos änkeäisin kaiken haluamani yhteen postaukseen, siitä tulisi niin ällistyttävän pitkä ja laaja, joten päätin jakaa kahteen tai useampaan. Tässä postauksessa siis käsittelen pääosin kuvaamista, ja nimenomaan niitä minusta otettuja kuvia. :) Elkääs muuten välittäkööt, teksti ja kuvat vähän hyppii, koska blogger. En jaksa tapella enään yhtään kauempaa, joten luottakoot!

Eräs päivä tuli sitten leikittyä tosiaan parhaan ystäväni Nean luona yhteisen ystävämme kanssa kameroillamme, ja tällaista satoa sieltä sitten tuli: Ja sama kuva mutta muokatuilla väreillä. Aika kiva, mielestäni.
Tykkään näistä väreistä.
Seuraavaksi tulee kolme muuten samanlaista kuvaa, paitsi että taustojen värit on muutettu. Nämä ovat rajauksia suuremmasta kuvasta.
Tämä vielä alkuperäisillä väreillä. 


Tänä päivänä minulla oli taas hieman neutraalimpi meikki, kuten vaikkapa verrattuna koulukuvauspäivän meikkiin, josta kuvia alempana.
Hassua, miten paljon meikki muuttaa ihmistä ulkoisesti..Ja sitten niitä koulukuvauspäivän aamun kuvia:

Tuo epämääräinen musta härpäke on siis musta hiusruusu. :)
Ainahan sitä tulee myös niitä ei-niin-vakavissaan-otettuja  kuvia, tässä pari niitäkin loppuun. :)Kyseessä siis ei ole minkään sortin ase, vaan vanhanaikainen videokamera!
"Hmm, näyttää jonkin sortin kameralta,
mutta silti anatomia taas muistuttaa enemmänkin pyssyä.."
"Herp, kokeillaan voiko sillä ampua!
Tästä nyt tuli hieman pitemmänmallinen postaus silti, mutta ainakin on niitä kuvia niin kuin lupasin. :) Seuraavassa onkin sitten enemmän niitä kuulumisia, mutta kuviakin silti. Jostain muusta enemmän kuitenkin kuin pelkästään minusta. :D

3 kommenttia:

Lotta Halonen kirjoitti...

Aaahhaha ihania nuo alimmat kuvat! :DD Miten muoksitte tuon taustan tosta? :0

Lotta Halonen kirjoitti...

Aaahhaha ihania nuo alimmat kuvat! :DD Miten muoksitte tuon taustan tosta? :0

Em kirjoitti...

Lotta: Ai mistä tuosta, tarkoitatko ylempiä? Muokkasin kaikki kuvat Corelin Paintshop Pro X4 nimisellä ohjelmalla. :) Ihan itse muokkaamia ja kuvaamia jokainen kuva, parissa kamera ollut itselaukaisimella mutta kuitenkin.