Find yourself!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hiihtoloman tunnelmia. (Myöhässä!)

Anteeksi, että lisään tämän postauksen _hieman_ myöhässä, on ollut kaikkea ongelmaa kuvien kanssa! Mutta NYT.. Tämä on siis kirjoitettu maanantaina 12.3. Mutta, tällä kertaa mukana on tosiaan niitä kuvia, joten toivottavasti saan nyt tämän kaiken anteeksi! :<

Noniin, nyt on taas arjen touhut alkaneet ja hiihtoloma on taas takana päin.

Nyt sitten voisin ihan kuvien kera päivitellä kuulumisia! Varautukaa pitkähköön ja tylsähköön postaukseen. :D


Loma tosiaan alkoi sillä, että tuore poikaystäväni saapui luokseni ja menimme hänen vanhempiensa luokse viikonlopuksi. :) Siellä sitten tutustuin hänen vanhempiinsa ja vietimme aikaa myös erään yhteisen ystävän seurassa. Oli ihanan rento ja mukava viikonloppu, ja ihmettelen suuresti miten heräsimme joka aamu ennen kahdeksaa ja nousimmekin viimeistään yhdeksän aikoihin. :'D

Sunnuntaina sitten tulimme takaisin kylälle, ja tapasimme yhteisiä ystäviämme (kävimme mm. leirikeskuksessa moikkaamassa hiihtolomaleiriläisiä) ja Jonne sitten jäi meille yöksi. :) Maanantaina lisää ystävien tapailua ja pakkaamista LAN:eja varten. Ihan mukavaa siis.

Joku on iloinen "vartijalasit" päässä ja maiharit jalassa. :) Näin siis matkalla Annille!


Tiistaina se sitten taas alkoi: Lanit. Raahasimme tietokoneemme leirikeskukseen Jokijärvelle tarkoituksena pelata pelejä ym. viiden päivän ajan. Kahtena ensimmäisenä päivänä oli jopa hurjat 30 lanittajaa, hurja määrä! :D Oli hieman tungosta, kaikki halukkaat eivät ensimmäisenä päivänä päässeet kun pöydätkin meinasivat loppua kesken.


Jokaisen päivän ohjelma noudatti tiettyä kaavaa: klo 10 aukeavat ovet päärakennukseen ja aamupala on valmiina yhteentoista asti. Sitten oli kahdelta ruokailu, ja puoli kolmelta ulkoilu. Ensimmäisenä päivänä se tosin oli joskus kello 20 jälkeen, eräänlaista lipunryöstöä jos oikein muistan. Toisena muistaakseni ulkoilimme jalkapallon parissa 5 metrin säännöllä. Kolmantena taas olimme pulkkamäessä, neljäntenä oli Lanimieskisat.
Neljän aikaan alkoivat yhteispelit, ja seuraava ruoka oli muistaakseni.. kahdeksalta? Kahvia ja muuta sai kyllä käydä aina hakemassa kunhan vain siltä tuntui, tai vaikkapa leipääkin. 22-24 taas olivat saunat, ja yöpalaakin oli siinä jossakin välissä kahden jälkeen muistaakseni. Oli sitten ennen sitäkin ainakin yhtenä iltana ihan iltapalakin vissiin kahdentoista maissa.
Pelityshän sitten loppui kello 03.30 paitsi viimeisenä yönä, jolloin sai valvoa vaikka läpi yön niin kuin minäkin sitten tein. Tällöin myös oli turnaus. Ei se koko leiri koneella oloa siis kuitenkaan ollut, välillä porukalla rötkyttiin sohvilla ja naistenpäivän vastaisena yönä miehethän tekaisivat nakkikiisselinkin! (Kyllä, nakki_kiisselin_..) Sellaista mukavaa yhdessäoloa ja sellaista. Vajoilua laniporukalla. :) Siellä ei yksin tarvinnut kenelläkään olla.


Hyviä muistoja tuosta leiristä nyt jäi, vaikkakin koomaisena sieltä sitten yhdeksän aikaan lähdettiin lauantaiaamuna kotia. Porukkaa vaihtui pitkin leiriä, osa sairastui tai muuten vain joutui lähtemään/halusi lähteä, osa taas tuli tilalle. Voin vaan sanoa, että tuo neljä yötä oli hiukan turhan pitkä aika, viimelanien kesto kun oli yhden yön vähemmän ja kannatan sitä suuresti. Jotenkin tuntui voimat loppuvan kesken, samoiten pelit. :D Netti olis ollu iso plussa, itsellä kun DNA:n tikku ei hurjan nopea siellä ollut.. Saatika kone, joka on pikkuveljen.


Nakkikiisseliä, namnam!
Sitten lanien jälkeen tosiaan tuli muutama tunti nukuttua Jonnen kanssa täällä meillä kunnes ystävämme beaveri tuli kylään virkistämään meitä ja potkimaan Jonnenkin hereille, minä kun en siinä oikein onnistunut. :'D Sitten apsiseikkailuja ja myöhemmin illalla Jonnen kanssa vietimme rauhaisaa koti-iltaa suklaisen kasvonaamion, (kyllä, sain hänetkin suostuteltua.. ^^) lakritsijäätelön ja leffan merkeissä. Minä tosin nukahdin jossain puolessa välissä, joka ei ole kyllä tapaistani :D


Sunnuntai oli haikea päivä, Jonne lähti takaisin tuonne kauaspois ja minä koomailin pelittäen ja löhöten kotosalla. Tänään viikko alkoi väsyneenä ja hieman sairaanakin ollessa, mutta ihan hyvin selvisin kuitenkin. :) Siivoilua ja sellaista, jos tänään saisin nukuttua hieman paremmin.. Viimeyönä se ei oikein luonnistunut. :/

Tässä vielä lällykuvia. :)


Näin meillä tehdään ruokaa. :) Kiitos äidille kuvaamisesta!♥
(Muokkasin kuitenkin itse.)

Nojoo, piti vähän saaha lässytellä ja sillee..


Ei kommentteja: