Find yourself!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Talven nuhanenä.

Hrr, taas sitä tuli palelluttua ja kipeänä ollaan. Kuumetta ei ole, (yleistä, koska normilämpö niin matala..)mutta muuten olo on kuin.. sillä jollakin. Nyt jaksoin raahautua tietokoneellekkin lääkkeiden turvin, mutta pian varmaan menen taas sänkyyn lepäämään.

Viikonloppu meni aika ahdistavasti, suunitelmat ehti muuttua moneen kertaan ja riitojakin oli.
Tai no sellaisia hiljaisia riitoja. Sitten kun vihdoinkin oli mahdollisuus sopia asiat, niin sekin mahdollisuus peruuntuu. No, kaippa se on vaan parempi unohtaa ja odottaa taas viikko eteenpäin.

Joululahjojen ostoa tässä koitan aloitella, mutta kun palkkakaan vielä ei ole ropsahtanut tilille niin koitan pärjätä synttärirahoilla näin alkuun. Sitten herääkin kysymys: mitä ihmettä minä keksin ostaa ihmiselle, jolle haluan ostaa jotain tarpeellista mutta jolla on jo melkein kaikkea? Kun rahaakaan ei ole kauhean paljon.. Tietty voisin ostaa jotain vähemmän tarpeellista, mutta tälle henkilölle haluan tosissaan ostaa jotain mitä hän haluaa. Hankalaa..

Uudenvuoden suunitelmiakin pitäisi alkaa valmistelemaan, haluan viettää sen ystävieni kanssa isolla porukalla, ft. poikaystävä tietenkin. Mutta missä? Kysymyksiä, ongelmia, uaargh.

No, minä tästä vielä alan kuuntelemaan jotain musiikkia ja kohta varmaan lepäämään.
Niin ja, kuvia ei blogissa juurikaan ole, koska en omista enään kameraa ja lainakamerakin vietiin jo pois. :/

Ei kommentteja: