Find yourself!

perjantai 23. joulukuuta 2011

Pikkujoulua.

Tänään sitten tuli käytyä pikkujouluissa! Oli mahtava meininki jeejee. Pidin kovasti, näin monia ihmisiä ja join paljon glögiä ja söin pipareita. Nami. Ja sain pikkujoululahjaksi tuliaisia Dominikaanisesta Tasavallasta.
Kyseessä siis isosten ja kerhonohjaajien pikkujoulu kylämme seurakunnan nuoriso-ohjaajan (joku sellanen) luona. Itse kuulun molempaan kaartiin, eli olen sekä isonen että kerhonohjaaja.

Päivä meni hilluessa ystävien kanssa, näin myös erästä ihanaa tuttua jonka tapasin kesällä. Hän asuu Turussa, mutta on tällä hetkellä täällä kyläilemässä isovanhempiensa luona, näin joulunvieton merkeissä. Mukavaa. :)
Myös eräs kauas muuttanut yksilö ilmaantui keskuuteemme tänään. Hauska oli nähdä häntäkin. Kaupoissa oli kamalat jonot!

Niin, poikaystäväni hiuksista puhuinkin viimeksi. Ne olivat punaiset! Parissa kohtaa hieman pinkkiä, koska väri ei ollut tarttunut kaikkialle. Ja hurjan lyhyet, olivat kuulemma liiankin lyhyet verrattuna siihen, mitä oli tarkoittanut. No, jos ei näe kokoajan peilistä että mitä parturi on tekemässä niin ei voi varoittaakkaan että eläpäs ota nuin paljoa. Huu. Seuraava tukkavärikokonaisuus kuulemma punamusta. Sitä odotan innolla. :) Milloinkohan itse uskaltaisin irrotella? Parempi varmaan että pitäydyn tässä kasvattamisessa ja mustassa.  :)

Huomenna on jo jouluaatto, hurjaa! Kinkkukin uunissa ja aamulla puuroa ja ensimmäinen paketti auki.. Tulee taas syötyä ihan liikaa, tunnen sen luissani. Päivä menee hommaillessa kaikkea jouluista, viiden aikaan tulee joulupukki viihdyttämään pikkuveljiä lahjojen jaon merkeissä ja seitsemän- kahdeksan aikaan poikaystäväkin taas tulee juhlimaan ainakin hetkeksi kanssamme ennenkuin siirtyy seuraavaan osoitteeseen. Perus joulu :) Jotenkin sellaista kutinaa, että erilainen kuin muina vuosina. Mistäköhän johtuu? Siitäkö, että olen onnellisempi kuin yleensä, vai siitäkö, että ei ole minkään sortin isähahmoa täällä.? Vai siitäkö, että en tiedä juuri yhtään, mitä saan lahjaksi? Ken tietää. Tavallista mukavampi tästä toivottavasti tulee. :) Onko teillä muilla joitakin jouluperinteitä? :)

Piparin tuoksuista joulua kaikille, kirjoittelen varmaan huomenna jos ehdin, jos en niin sitten viimeistään uuden vuoden jälkeen tulee pitkä postaus kattaen sekä uuden vuoden että joulun. :) Siihen asti, heis!

Ei kommentteja: