Find yourself!

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Nenäliinoja kuluu vain..

Hihhei, ja kipeänä olo jatkuu.
Eilen, tai no viimeyönä, sain päähänpiston. En tiedä niinkään, oliko se järkevää tai kannattavaa, mutta toteutimpas sen silti sen suurempia sitten ajattelematta. Se oli niitä "pyörin sängyssä, mietin asioita ja sitten vain mieleeni tulee jotain mitä pitäisi tehdä" - hetkiä. Niin. Kirjoitin kommentin (no, se venyi kolmeksi kommentiksi..) erään.. no, sanoisinko että kai tavallaan entisen ystäväni blogiin. Nyt vain sitten odottamaan, tuleeko mitään vastausta, merkkejä että hän lukisi sen, mitään. Toivon vain, että en tehnyt kovin suurta virhettä. En halua joutua katumaan tätä.

Sitten iloisempiin asioihin. Paras ystäväni kävi tänään luonani piristämässä minua suklaalevyn kera. ♥ Oli ihanaa hetkeksi unohtaa muut asiat ja nauttia hänen seurastaan, katsoa ns. teinisarjaa, kommentoida komeita miesnäyttelijöitä, nauraa kippurassa tyhmillekin jutuille, vitsailla, tehdä kaikkea mitä tytöt nyt keskenään tekevätkään. Kaipasin sitä todella, tämä kotona nyhjöttäminen ei tee minulle hyvää ja ystäväni käynti piristi minua hirmuisesti. Oloni ei ole vielä tarpeeksi hyvä, että pääsisin kouluun huomenna,(tai no, tänään..) joten seura todellakin teki minulle hyvää. Harmittaa, että jään jälkeen koulussakin, mutta no, minkäs sitä ihminen sairastumiselleen mahtaa.

Huomenna varmaan taas jatkan tämän sarjan katsomista, ja yritän varmaan siivotakin, tehdä läksyjä ja sellaista. En halua erakoitua ja juurtua tähän koneelle/sänkyyn kokonaan. :) No, kai tämä tässä oli tältä päivältä. Heips!

Ei kommentteja: