Find yourself!

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kirjoittelen tänne taas astetta harvemmin, mutta kirjoitampas nyt sitten.
Euroviisut, Jääkiekon MM ja muut härpäkkeet täyttävät facebookin etusivun ja puheenaiheet.
Itse henkilökohtaisesti en seuraa jääkiekkoa, mutta euroviisuja seuraisin jos olisi tarpeeksi ollut jaksamista, ja aikaa. Tuli kuitenkin parempaa tekemistä, kullan kainalossa.. ;)

Nyt kun koesuma alkaa hellittää, ja uusi alkaakin taas kohta, niin voi pysähtyä miettimään kesälomaa.
Itsellä on kalenteri paria päivää lukuunottamatta täynnä aina siitä kesäkuun kahdeksannesta päivästä heinäkuun yhdenteentoista asti. On rippikoulua, mökkireissua, matkaa Ruotsiin Tanskan kautta lukuunottamatta.. ;)♥
Kevätjuhlakin lähenee uhkaavasti, ja se taas tarkoittaa sitä, että minun on määrä soittaa (ja laulaa)valinnaisen musiikkiryhmämme (+ basistituuraja) kanssa Zen Cafen Todella kaunis.. Harjoittelu ei ole pahaksi, varsinkin kun oma basisti-ihmeemme teloi kyynärpäänsä. Onneksi emme ole yksin tässä julmassa maailmassa.

Mustat sukat ovat muuten jänniä. Ainakin tuntuu, että joittenkin ihmisten mieliala ja mustasukkaisuus- palkki määräytyvät sukkien mukaan. Toki jotkut ovat hyviä maastoutujia, ja piilottavat mielialansa vaikka pinkkien sukkien alle. Ja toisinpäin, kaikki mustasukkaiset eivät välttämättä ole mustasukkaisia tai alamaissa.
Kiehtovaa.

Mutta nyt tämäkin "vuoden ernu" - tittelin saanut henkilö poistuu tuonne jumalaiseen koulun valtakuntaan.
katsotaan mitä tästäkin päivästä sitten tulee..~

Näpytellen, Wemin.

Ei kommentteja: